| Flüt Eğitimi | |
| |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
administrator
Site Yöneticisi
Kayıt Tarihi: 16.07.07 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() Konu: Flüt Parmak PozisyonlarıGönderim Zamanı: 17.07.07 Saat 01:57 |
|
Flüt parmak pozisyonlarını .pdf olarak indirmek için:
Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın
Kaynak: Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Düzenleyen administrator - 17.07.07 Saat 01:57 |
|
|
|
|
|
|
|
ruken79
Flütçü
Kayıt Tarihi: 30.12.08 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 01.01.09 Saat 11:00 |
|
ben indiremedim şifre istiyor
|
|
|
|
|
Salih
Site Yöneticisi
Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1157 |
![]() Gönderim Zamanı: 01.01.09 Saat 11:13 |
|
Şifre isteyen bir sayfa değil ama neyse, birde şu konulara bak istersen: Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş YapınDüzenleyen Salih - 01.01.09 Saat 11:14 |
|
|
dansistanbul
|
|
|
|
|
__speedy__
Flütçü
Kayıt Tarihi: 04.01.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.01.09 Saat 18:10 |
|
ya parmak pozisyonlarında mi den sonra bir oktaw üştüde aynı gosterıo bende track bir çd war sol bir oktaw üştü sol arasında dağlar kadar fark war inçe bir detay warda ben mi kaçiriom acaba????
|
|
|
|
|
Kuzey Yıldızı
Kuzey Yıldızı
Kayıt Tarihi: 15.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1783 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.01.09 Saat 18:49 |
|
Cümleni tercüme ederek sonunda anlamayı başarabildim. Bu konu hakkında sitede yazılmış çok yazı var. Bunlardan en kestirmesi şu:
Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın
Artık ne kadar anlayabilirsen, çünkü aynı dili konuşmadığımızı farkettim.
Flütte 1. ve 2. oktav sesler do, re ve re diyez dışında aynıdır. Yapılması gereken şey üfleme şiddetiyle ilgilidir. Biraz araştır sitede, arama butonuna ilgili anahtar sözcükleri yaz, oku... Yine olmazsa tekrar sor yardımcı olalım: )
|
|
|
|
|
__speedy__
Flütçü
Kayıt Tarihi: 04.01.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 05.01.09 Saat 10:23 |
|
çok teşekkür ederim bundan sonra yazıyı doğru yazarımm :=)
|
|
|
|
|
yener8582
Flütçü
Kayıt Tarihi: 28.09.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 28.09.09 Saat 02:19 |
|
çok teşekkürler. paylaşımlar çok iyi.
|
|
|
herşe için çok genç değil bu yürek.
|
|
|
|
|
matrock1907
Flütçü
Kayıt Tarihi: 22.01.10 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.01.10 Saat 13:39 |
|
Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık bende yeni üye oldum.Yan flüt calmaya basladım...yardımlarınızdan dolasyı cok tesekkur edıyorum sağolun ...:) varolun
|
|
|
''BOŞ ZAMAN YOKTUR BOŞA GEÇEN ZAMAN VARDIR''
|
|
|
|
|
polkamar
Site Yetkilisi
Kayıt Tarihi: 22.11.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 695 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.01.10 Saat 14:11 |
|
O zaman işe yan flüt dememeyle başlayabilirsin:)Sadece "Flüt"
|
|
|
|
|
egitimci-
Flütçü
Kayıt Tarihi: 22.02.10 Konum: Barbados Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 22.02.10 Saat 14:41 |
|
türkçe döküman istiyorum
|
|
|
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|