Adriana | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
flutistmersin
Flütçü ![]() Kayıt Tarihi: 26.06.19 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bende anlamadım. Neyse olanlarla idare edeceğiz artık. 😊 Bu arada flüt öğretmeniyim. Forumda bulamadığınız bir şey olursa yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
![]() |
|
zerzura
Flütçü ![]() Kayıt Tarihi: 26.06.19 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tşk ederim hocam çok naziksiniz. Bende yeniden başlayacağım flüte uzun zamandır uzaktım. Tekrar bir hoca eşliğinde başlayacağım.
|
|
![]() |
|
flutistmersin
Flütçü ![]() Kayıt Tarihi: 26.06.19 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Hımm başarılar diliyorum 😊 umarım bir daha ara vermeksizin devam edersin 👍
|
|
![]() |
|
zerzura
Flütçü ![]() Kayıt Tarihi: 26.06.19 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tşk ederim inş hocam grş üzere
|
|
![]() |
|
Salih
Site Yöneticisi ![]() ![]() Atölye Müdürü Kayıt Tarihi: 29.09.07 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2335 |
![]() ![]() ![]() |
O kadar da ıssız değil :)
|
|
![]() |
|
zerzura
![]() ![]() ![]() |
Tşkler Salih bey. Mesajınız iyi geldi
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |