| Ney | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 2 |
| Yazar | Mesaj |
|
ibotech
Flütçü
Kayıt Tarihi: 03.04.10 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 03.04.10 Saat 22:21 |
|
Arkadaşlar merhaba adım ibrahim uzun süredir ney le ilgileniyorum sorularınıza elimden geldiği kadar yanıt verebilirim ve benim sorduğum sorulara da yanıt verirseniz sevinirim esen kalın..
|
|
|
|
|
|
|
|
bisgen
Flütçü
Kayıt Tarihi: 29.06.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
![]() Gönderim Zamanı: 04.04.10 Saat 02:35 |
|
o zaman sorayım hemen...
sol diyez ve mi bemol sesleri için ( sesleri netleştirmek ) özel bir çalışma / teknik var mı? vibrato için özel bir çalışma / teknik var mı? youtube'dan izLedikLerimLe mi yetineyim yoksa? şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
de omni bitus !
|
|
|
|
|
bir_dost
Flütçü
Kayıt Tarihi: 11.08.08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 28.07.10 Saat 22:12 |
|
Merhabalar, ben de çok uzun süredir ney üflüyorum ve 4-5 senedir de ney yapımıyla uğraşıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım isteyenler mail adresimden de ulaşabilirler : Bağlantıları Yalnızca Üyelerimiz Görebilir Lütfen Üye Olun Ya Da Üyelik Bilgilerinizle Giriş Yapın
|
|
|
Ney aradığını bilmeyen ney bulduğunu da bilemez
|
|
|
|
|
bir_dost
Flütçü
Kayıt Tarihi: 11.08.08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 28.07.10 Saat 22:16 |
Vibrato için uzun süre çalışmak ve yanak kaslarını vibratoya alıştırmak gerekiyor. Aynanın karşısında çalışmak faydalı oluyor. Ney üflemiyorken bile sanki yüzünüzün sadece bir tarafıyla gülümseme hareketi yaparak çalışabilirsiniz.
|
|
|
Ney aradığını bilmeyen ney bulduğunu da bilemez
|
|
|
|
|
bisgen
Flütçü
Kayıt Tarihi: 29.06.09 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 126 |
![]() Gönderim Zamanı: 30.07.10 Saat 02:49 |
|
katkınız için teşekkür ederim arkadaşım.
|
|
|
de omni bitus !
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 2 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|